Juridische ondersteuning vanuit PUUR OOST


Het is een onwerkelijke tijd. De aankomende periode zal in het teken blijven staan van het Coronavirus. Alle maatregelen die zijn – en ongetwijfeld nog zullen worden – genomen om verspreiding van het virus te vertragen en/ of te beperken, hebben een enorme impact op ons alledaagse leven maar zeker ook op jou als ondernemer.
Als ondernemersvereniging Puur Oost proberen wij zoveel mogelijk met je mee te denken en te ondersteunen waar nodig. We hebben begrepen dat er in deze periode een toenemende vraag is naar juridische ondersteuning bij het doen van verschillende arbeidsrechtelijke aanvragen in het kader van de Corona crisis. Wij hebben, met financiële steun van het Ondernemersfonds Utrecht (OfU), een juridisch pakket ingekocht. Initieel kunnen maximaal twintig ondernemers (leden en niet leden) die vragen hebben op het gebied van arbeidsrecht aanspraak maken op drie uur kosteloze professionele ondersteuning.  
Het pakket bestaat uit begeleiding, het aanvragen en de afwikkeling van de noodmaatregel. Aanmelden (vrijblijvend) kan via dit formulier . 

Heb je vragen over dit gratis aanbod, dan kan je bellen met (de buurtcongiëre) 06 83 11 48 49 of mailen naar post@puuroost-utrecht.nl. Mocht je gebruik van willen maken van de ondersteuning dan is het van belang om de omzet nivellering en boekhouding zo recent mogelijk te hebben bijgewerkt.Momenteel is de aanvraag voor het Ondernemersfonds Utrecht gedaan. Bovenstaand project kan van start na goedkeuring door het OfU. Het zijn pittige tijden. We zitten allemaal in dezelfde boot. Vraag gerust een mede-lid of collega ondernemer om hulp. Samen weet en kun je altijd meer dan alleen. Wij wensen iedereen veel sterkte, oplossend vermogen en hopen op een spoedige terugkeer naar normale omstandigheden.