Parade Puur Oost

Feest in de Schildersbuurt! De winkeliers en ondernemers van Puur Oost organiseren samen een enorm buurtfeest. Wat kan je verwachten?

Een feestelijke opening van de nieuwe Rietveldstoel op het Ostadeplein, een markt met ruim 25 kramen met ondernemers uit de buurt, een sportevenement bij de Hoogstraat, een mega BBQ bij het Diakonessenziekenhuis en een enorme buitenbioscoop bij de Wilg. Ook voor de creatieveling is er van alles te doen; van armbandjes maken tot mozaïeken. Er zijn ook leuke activiteiten zoals de pizzabakworkshop bij Lalotta Cantina. En tot slot kan je natuurlijk bij de leuke horeca tentjes gratis hun specialiteiten proeven.

Puur Oost viert op deze dag de initiatieven als de buurtconciërge (een primeur in Utrecht), de drukbezochte cursus ‘Levensreddend handelen’, extra AED’s, het opknappen van boomspiegels en plaatsen van bloembakken langs de winkelstraten.

De buitenbios bij de Wilg is gratis. Neem zelf een stoeltje mee. De film is Victoria & Abdul met Judi Dench in de hoofdrol. Bezoekers kunnen een drankje halen bij De Wilg en krijgen pizza aangeboden van Bastacosi.

Zaterdag 14 september, 12:00 – 23:00 uur

Meerdere locaties in de Schildersbuurt (van de Hoogstraat tot de Wilg)