Steun de lokale ondernemers

Beste buurtbewoners,

Het is een onwerkelijke en impactvolle periode: voor u maar ook voor alle ondernemers in Utrecht Oost. Door alle maatregelen die afgelopen weken in sneltreinvaart zijn genomen om met elkaar de verspreiding van het Corona virus tegen reguleren worden ook zij hard getroffen.

Ondernemersvereniging Puur Oost wil alle bewoners in Utrecht Oost vragen om in deze bijzondere tijd de lokale ondernemers zoveel mogelijk te steunen. Dat kan bijvoorbeeld door uw boodschappen vooral lokaal te doen. Ga naar de slager, de bakker, de buurtwinkel, de wijnhandel, bloemen- en kledingzaak. Er is voldoende voorraad en u vermijdt de drukte van de grote supermarkten. Sommige ondernemers hebben een speciale bezorgservice voor ouderen en kwetsbare buurtbewoners. Vraag gerust naar de mogelijkheden! We zijn er om elkaar te helpen.

Wij vragen verder uw aandacht voor de horeca ondernemers in de buurt. Veel van hen zijn een catering- en/of afhaalservice gestart. Haal het beste uit onze lokale horeca gewoon in huis! Kijk op de site van de betreffende horeca gelegenheid wat daarvoor de mogelijkheden zijn.

Vanzelfsprekend hanteren alle ondernemers in de wijk de maatregelen op het gebied van (extra) hygiene en lichamelijk contact zoals voorgeschreven door het RIVM en het WHO. Houdt u er rekening mee dat vrijwel alle ondernemers uitsluitend nog PIN en contactloze betalingen accepteren.

Namens alle lokale ondernemers in Utrecht Oost: zorg goed voor elkaar en blijf gezond!