Onze wijk

In het oosten van Utrecht vind je een winkelgebied dat zal verassen. Maak kennis met Puur Oost waar mooie winkels, creatieve en zelfstandige ondernemers en lekker eten en drinken bij elkaar komen.

Puur Oost bestaat uit levendige winkelstraten vol (zelfstandige) ondernemers die nauw verbonden zijn met de diverse bedrijven, organisaties en bewoners in onze wijk. Een wijk waarvan ondernemers en consumenten zien dat er meer gebeurt, met een vertrouwde historie in een unieke leefomgeving. De wijk met groeimogelijkheden voor ondernemers met visie en voor bezoekers met behoefte aan persoonlijke aandacht bij specialistische ondernemers en fijne horeca.

Onze wijk / Highlights

Onze prachtige wijk is een typische uitbreidingswijk uit de jaren twintig van de vorige eeuw opgezet volgens de kenmerken van een halfopen stedelijk blok. In de wijk zijn verschillende bijzondere locaties te vinden en prachtige gebouwen. Langs de Prins Hendriklaan ligt waarschijnlijk het bekendste woonhuis van Utrecht: het Rietveld-Schröderhuis uit 1924Hieronder vindt u een aantal van de highlights uit de wijk

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie