Spaghetteria

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. In ons eigen Laboratorio maken we van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna verschillende soorten pasta. Elk met een eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

We serveren deze vervolgens bij onze pasta-bars in een menu van zes traditionele recepten, waarvan er drie dagelijks wisselen. Dit alles gebeurt onder toezicht van de chef en is gebaseerd op zijn kennis van en liefde voor de keuken uit zijn jeugd. U kunt aanschuiven aan één van de robuuste tafels of plaatsnemen aan een gezellige vensterbank. Na afloop is er tiramisu of espresso met donkere chocolade. De frisse sgroppino’s en de limoncello maken we natuurlijk zelf.

Dus voor welke locatie u ook kiest, de naam Spaghetteria betekent altijd hetzelfde; kwalitatief Italiaans eten, geserveerd in een levendige omgeving met een hartelijke bravoure.

Vi aspettiamo tutti per un buon piatto di pasta in Spaghetteria

Wij verwachten u voor een lekker bord pasta bij Spaghetteria