De Wilg

De Wilg is een vrijwilligersorganisatie voor mensen met een beperking. En is gevestigd in een mooi historisch pand aan de Mecklenburglaan. Wekelijks bieden we een heel divers activiteitenaanbod, gericht op activering van kwetsbare mensen. Met het idee dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Deze activiteiten worden begeleid door een grote groep vrijwilligers.
De dagactiviteiten worden in nauwe samenwerking met Abrona en WIJ 3.0 georganiseerd. Daarnaast ondersteunen wij diverse (welzijns)organisaties in de provincie Utrecht bij het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten voor hun doelgroepen.

De Wilg verhuurt op de dagen dat er geen eigen activiteiten zijn diverse ruimtes. Buurtbewoners en organisaties kunnen voor diverse activiteiten een passende ruimte uitzoeken. Ook kunnen we op maat aanvullende faciliteiten (koffie/thee etc.) bieden. U kunt op de website www.dewilg.nl bekijken wat er per ruimte zoal mogelijk is. Wij zijn altijd bereid om mee te denken in mogelijkheden. Het hele pand is voorzien van Wifi. Flexwerken kan dus ook. Let op: De Wilg verhuurt de ruimtes niet voor feesten en partijen.

Mecklenburglaan 3-5
3581 NV Utrecht

Dagelijks geopend.
Op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 22.00 uur.
Op woensdag van 9.00 tot 17.00 uur

030 - 251 36 72

info@dewilg.nl